شماره نظام پزشکی : 110633
برای دیدن نمونه کارهای بیشتر به صفحه اینستاگرام مراجعه کنید
کرج , خیابان دکتر بهشتی ، بعد از زیرگذر ،
جنب هلال احمر ، ساختمان دی ، واحد اول شمالی
برای مشاوره تماس بگیرید
۳۴۴۷۱۲۵۱ ۰۲۶ --- ۶۵۶۲۲۴۲ ۰۹۳۸
ساعات کاری
شنبه تا 4 شنبه: 8.00 - 20.00
[custom_breadcrumbs]

ونیر کامپوزیت در کرج

ونیر یا کامپوزیت نوعی ماده در جهت ترمیم کردن دندان ها می باشد . این مواد توسط دندانپزشک زیبایی بر روی دندان قرار می گیرد و طبق ایده آل شما فرم دهی می شود. در اثر این عمل دندان ها سفیدتر و سالم تر به چشم می آیند و از ظاهر زیبایی برخوردار می شوند . ونیر کامپوزیت در یک جلسه قابل انجام می باشد و هزینه کمتری هم نسبت به لمینت دارد . معمولا برای درمان شکستگی دندان و همینطور آسیب های سطحی از این روش استفاده می شود و اگر مشکل دندان حاد باشد نوبت به استفاده از لمینت می رسد .

ونیر، در واقع ترمیمی می باشد که به جهت اصلاح تغییر رنگ دندان ، نا هم ترازی های جزئی در بین دندان ها و لب پریدگی ها و یا ترک ها، مورد استفاده قرار می گیرد . گاهی هم از ونیر برای کم کردن فاصله بین دندان ها و همینطور ترمیم دندان های فرسوده استفاده می شود .

دکتر شیرین قاسمی بهترین متخصص ونیر کامپوزیت در کرج می باشد و اگر بعضی از آسیب هایی که ذکر شده را روی دندان های خود مشاهده می کنید و از شکل و ظاهر آن ناراحت هستید با مراجعه به کلینیک دکتر شیرین قاسمی متخصص دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی در کرج می توانید خدمات خوب و با کیفیتی را روی دندان های خود حس کنید .

مواد ونیر چیست؟

در عملیات ترمیم و زیباسازی دندان ها دو نوع ونیر مورد استفاده قرار می گیرد : پورسلین (سرامیک) و کامپوزیت رزین . ونیرهای پورسلین ، شبیه به موادی هستند که در ناخن مصنوعی استفاده شده است و طراحی آنها طوری می باشد که بر سطح جلویی دندان قرار می گیرند . برای هر دندان به طور جداگانه و مخصوص یک ونیر تهیه می شود که همین سبب بر این می شود که در حد بالایی طبیعی به نظر برسند . ونیر رزین کامپوزیت، به صورت تک لایه می باشد و دندان را در احاطه پوشش خود قرار می دهد .

داشتن لبخندی زیبا باعث ایجاد اعتماد به نفس در شما خواهد شد، این روزها روش های بی خطر زیادی برای مرتب و زیبا کردن دندان ها در بین دندان پزشکان زیبایی رایج است که بهترین آنها کامپوزیت دندان می باشد. استفاده از ونیر کامپوزیت دندان؛ هیچ آسیبی به دندان ها نمی رساند و به علاوه زیبایی و مقاومت دندان هایتان را نیز بالا می برد، در نهایت لبخندی زیبا به شما هدیه خواهد داد.

همین حالا برای تعیین وقت ویزیت رایگان تماس بگیرید

مراحل انجام کامپوزیت دندان

بعد از تراشیدن سطح دندان ، نحوه انجام عملیات ترمیم و زیباسازی با ونیرهای پورسلینی به این صورت است که تک تک آنها به صورت سفارشی تهیه و ایجاد می شوند تا به طور کامل مناسب دندان باشند . پس از آنکه تمام ویژگی های مورد پسند بیمار را از لحاظ شکل و فرم و رنگ برخوردار بودد ، بر روی محل مورد نظر متصل می شود .

اما در مورد ونیرهای کامپوزیت رزین، نحوه کار بدین صورت می باشد که دندان ابتدا توسط دندانپزشک کمی تراشیده می شود و بعد ونیرها به دندان متصل می شوند . در این مورد برای محکم کردن لایه ها و همچنین اتصال بهتر مواد بر روی دندان ها از تابش نور کمک گرفته می شود . بعد از اینکه شکل و رنگ نهایی و دلخواه به وجود آمد ، سطح آن مورد صیقل واقع می شود تا ونیر، هر چه بیشتر به شکل طبیعی جلوه کند .

1-انتخاب رنگ از کتابچه راهنما متناسب با رنگ دندان بیمار

از آن جایی که کامپوزیت برای ترمیم دندان بیمار استفاده می شود، باید در انتخاب رنگ دقت نمود، از یان رو دندانپزشک با کمک کتابچه راهنما که از نمونه رنگ های مختلف کامپوزیت تشکیل شده است، رنگی را که بیشترین تطابق را با رنگ دندان بیمار دارد انتخاب می کند تا کاری طبیعی و بدون ایراد حاصل شود.

دندانپزشک با قرار دادن نمونه های کتابچه در کنار دندان بیمار، رنگ و شفافیت نمونه را با دندان بیمار مقایسه می کند تا انتخاب درستی داشته باشد و رنگ کامپوزیت بیشترین همانگی را داشته باشد. در برخی مواقع ممکن است دندانپزشک برای لایه های داخلی یا سطحی از کامپوزیت های جداگانه استفاده نماید، حتی ممکن است برای قسمت هایی که قرار است ترمیم شوند شامل لبه ها یا کل دندان نیز از کامپوزیت های جداگانه استفاده نماید، با این کار دندان ظاهری طبیعی تر خواهد داشت و رنگ های طبیعی نیز ایجاد می شود.

2-پاک کردن دندان از جرم

دندانپزشک در این مرحله دندان را از جرم و مواد اضافی تمیز می کند، زیرا وجود جرم مانع قوی بودن کامپوزیت می شود، از این رو دندانپزشک با پولیش دادن دندان ها، آنها را از هرگونه جرم و پلاک دندان تمیز می کند و با یان کار با نفوذ به مینای دندان عاج یا لایه زیرین دندان دیده می شود و برای آماده سازی مهیا می شود.

3-آماده سازی دندان

باید بدانید که میزان شکل دهی برای انواع ترمیم ها با هم فرق می کند، از این رو در صورت نیاز باید برخی کارها مانند، ترمیم تراشه های کوچک، پر کردن فاصله بین دندان ها، روکش یا ونیر دندان ها باید انجام گیرد. بهتر است بدانید که معمولا روی مینای دندان کامپوزیت قرار می گیرد، اما در مواردی که باید ترمیم دندان نیز انجام گیرد، ابتدا پوسیدگی را از روی دندان حذف می کنندکه در این حالت ممکن است دندان به خاطر حذف پوسیدگی به میزان زیادی تراشیده شود و علاوه برمینای دندان عاچ دندان نیز درگیر شود، در هر حال با تراش پوسیدگی دندان برای قرار گیری کامپوزیت آماده می شود.

نمونه کامپوزیت دندان دکتر قاسمی

4-به کمک ماده اسیدی دندان، آن را متخلخل می کنند

برای متخلخل کردن سطح دندان از ماده اسیدی که به صورت ژل است استفاده می کنند، که این ژل ها در سرنگ های کوچکی قرار می گیرند و معمولا شامل 30 تا 40 درصد اسید فسفریک می باشد که روی دندان هایی که باید کامپوزیت شوند قرار می گیرد. ژل های اسیدی در بازه زمانی معینی در حدود 15 ثانیه روی سطح دندان قرار گرفته و بعد از آن به صورت کامل شسته می شوند، که پس از تمیز کردن ژل اسیدی دندان به صورت کامل برای کامپوزیت آماده می شود. این مرحله نیز حساس می باشد و اگر دندانپزشک دندان را خشک کند، سطح مینای دندان شبیه شیشه خش خورده حالتی یخ زده پیدا می کند.

5-قرار دادن کامپوزیت روی دندان مورد نظر

باید بدانید که در این مرحله ماده کامپوزیت که نوعی پلاستیک مایع است توسط دندانپزشک با کمک اپلیکاتور که برس کوچکی است، بر روی دندان دندانی که در مرحله های قبلی متخلخل شده است رنگ آمیزی می شود. در مواردی بر روی دندان مورد نظر باد دمیده می شود، در این حالت ماده کامپوزیتی به صورت لایه ای نازک بر روی سطح دندان پخش می گردد.

6-پولیش کامپوزیت دندان

این مرحله بعد از قرار گیری کامپوزیت بر روی دندان با کمک نوعی پرتو نور انجام می گیرد، این نور که عموما به رنگ آبی است با فعال کردن کاتالیزور ماده کامپوزیت را فعال کرده و آن را سخت و مستحکم می کند. این تاباندن نور بازه زمانی مشخصی دارد و معمولا در حدود 10 تا 20 ثانیه است. پس از این کارها کامپوزیت اولیه روی دندان شما قرار می گیرد، به عبارتی ماده کامپوزیت در این مرحله پیوندی میکرومکانیکی با سطح متخلخل شده دندان ایجاد کرده و ساختار مستحکمی پیدا می کند.

در حالتی دیگر ممکن است ژل اسیدی و کامپوزیت را با هم ترکیب نمایند و بدون اینکه دندان را بتراشند و شستشو دهند، این ترکیب را روی دندان بگذارند و یک بازه زمانی مشخصی صبر کرده و با تاباندن یک نور سفت کننده به آن ساختاری مستحکم بدهند.

در این مرحله کاری که باید از طرف بیمار انجام گیرد و خیلی مهم است، باز نگه داشتن دهان و جلوگیری از تماس بزاق با دندان است، البته جای نگرانی نیست زیرا این کار در مدت بسیار کوتاهی انجام می گیرد و بسیار ساده است.

7-قرار دادن لایه های پی در پی کامپوزیت

پس از تشکیل لایه اولیه با سطح دندان، لایه های بعدی کامپوزیت به دندان اضافه می شود، این کار تا زمان یادامه می یابد که کامپوزیت شکل و حجم مناسب را پیدا کند. در هر مرحله که یک لایه کامپوزیت اضافه می شود، لایه ی جدید با لایه های قبلی نوعی پیوند شیمیایی تشکیل می دهد، و به این ترتیب کامپوزیت استحکام زیادی پیدا می کند. البته دندانپزشک این کار را تا زمانی این کار را ادامه می دهد که شکل و استحکام مورد نظرش ایجاد گردد.

8-تابش نور مخصوص و فرم دهی

در این مرحله دندانپزشک با کمک همان نور سفت کننده، تابشی در بازه زمانی 10 الی 40 ثانیه را به کامپوزیت می تاباند و سپس به دندان شکل مناسب را میدهد. در این مرحله اگر شکل دندان مورد پسند پزشک نباشد، قسمت های اضافی به آن افزوده می شود، که ممکن است این لایه ها در حدود 2 میلی متر ضخامت داشته باشند البته این لایه ها قبل قرار گیری اصلاح شده و به لایه های قبلی اضافه می شوند.

نمونه کار های انجام شده ونیر کامپوزیت

با انتخاب کلینیک و پزشک متخصص در زمینه زیبایی و ترمیم شما به راحتی می توانید رنگ دندان هایتان را به حالت طبیعی تغییر دهید . دکتر شیرین قاسمی متخصص کامپوزیت در کرج می باشد و با مراجعه به کلینیک دندانپزشکی دکتر شیرین قاسمی می توانید تمام خدمات ترمیمی و زیبایی دندان های خود را در بهترین حالت دریافت کنید

چه جاهایی انجام ونیر کامپوزیت گزینه مناسبی می باشد ؟

در از بین بردن فاصله های جزئی بین دندان ها ، ترمیم دندان های شکسته یا ترک خورده ، تغییر رنگ دندان های لک دار یا بدرنگ ، پرشدگی های قابل رویت که از ظاهر زیبایی برخوردار نیستند ، انجام ونیر کامپوزیت می تواند کمک بزرگی به شما بکند تا دندان هایتان از لحاظ شکل و رنگ باب میل شما باشند .

این را همیشه هنگام انجام ونیر کامپوزیت مد نظر داشته باشید که برای نصب ونیر ، حتما دندان ها باید عاری از هرگونه پوسیدگی باشند و اگر پوسیدگی و یا بیماری های لثه در دهان وجود دارد باید قبل از انجام ونیر حتما مورد معالجه قرار بگیرد .

دکتر شیرین قاسمی یکی از بهترین دندانپزشکان زیبایی در کرج می باشند

طول عمر کامپوزیت ونیر چقدر است؟

معمولا روکش های کامپوزیت را می توان در یک روز جایگذاری کرد و طول عمری در حدود 5 الی 7 سال دارند، و نیاز به ترمیم نیز دارند. اگر در مدت زمان گفته شده از دندان مراقبت نکنید ممکن است کامپوزیت دچار مشکل شود و خرد شود.

آیا درمان کامپوزیت به تراش نیاز دارد؟

معمولا در روش کامپوزیت تراش دندان انجام نمی شود، به عبارتی سعی می شود یا تراش انجام نشود و یا به مقدار جزئی این کار صورت گیرد. در حالتی که به تراش مختصر نیاز پیدا می شود، مقدار محدودی از مینای دندان تراش داده می شود. همچنین در مورد دندان های عقب و جلو در شرایطی که نانرتب هستند و نیاز به مرتب کردن دارند، ممکن است پیش از قرار دادن کامپوزیت این ایرادات رفع شود. البته این تراش ها به قدری کم و محدود هست که نیازی به بی حس کردن ندارد.

برای نگهداری از کامپوزیت به چه مواردی باید توجه کرد؟

برای اینکه این روش درمانی دارای طول عمر مناسبی باشد باید یک سری از اقدامات مراقبتی را بعد از کامپوزیت انجام دهیم، ما در این جا به چند مورد مهم اشاره کرده ایم.

بهداشت دهان ودندان

حتما باید توجه نمایید که رعایت بهداشت دهان و دندان در همه حال باعث حفظ سلامتی دندان و هر گونه روش های درمانی خواهد شد. از این رو بعد از کامپوزیت نیز باید با مسواک زدن روزانه به مدت 3 دقیقه و استفاده از نخ دندان طول عمر کامپوزیت را بالا برده و باعث استحکام لثه و دندان هایمان شویم.

کامپوزیت را تحت فشار قرار ندهید

کامپوزیت ها بسیار ظریف هستند و از این رو نباید آنها را تحت فشار قرار دهید، مثلا با شکستن خوراکی های سخت و موارد این چنینی ممکن است به کامپوزیت دندان آسیب وارد کنید.

رعایت رژیم غذایی مناسب

بعد از کامپوزیت دندان ها باید از خوردن غذاهایی که بر روی روکش ها لکه ایجاد می کنند دوری کنید، خوراکی هایی مانند، چای ، نوشابه، سس های رنگی، شکلات و … از مواردی هستند که به کامپوزیت آسیب زده و باعث تغییر رنگ آنها می شوند.

استفاده از محافظ به هنگام ورزش

اگر دندان خود را کامپوزیت کرده اید و ورزش های رزمی و سنگین انجام می دهید که احتمال ضربه وجود دارد، حتما به هنگام ورزش از محافظ استفاده نمایید. زیرا این محافظ دندان های شما را در مقابل ضربات احتمالی حفظ می کند.

مراجعه به دندانپزشک برای معاینه

بعد از کامپوزیت دندان باید در فواصل زمانی مشخص به دندانپزشک مراجعه نمایید تا کامپوزیت دندان شما را از نظر مشکلات احتمالی بررسی نماید. پزشک در صورت بروز ترک های ریز یا موارد این چنینی با ترمیم دندان از بروز مشکلات بزرگتر جلوگیری می کند.

لبخند زیبای بعد از اجرای کامپوزیت

حرف آخر

انجام امور ترمیمی و زیبایی بر روی دندان ها گاهی ضرورت بالایی پیدا می کند و نیاز می باشد . آنچه که فرد باید هنگام مراجعه جهت انجام دندانپزشکی زیبایی توجه کند این مطلب می باشد که ابتدا حتما به یک متخصص در این حوزه مراجعه کند و دوما با توجه به تشخیص متخصص بهترین روش درمانی زیبایی را انتخاب کند تا نتیجه مطلوب را بگیرد.

اگر به دنبال دندانپزشک متخصص در این حوزه می باشید ، دکتر شیرین قاسمی متخصص ونیر کامپوزیت در کرج می باشند که با سابقه درخشان سالهاست به فعالیت ترمیمی و زیبایی دندان ها به طور تخصصی مشغول می باشند . کلیینیک دکتر شیرین قاسمی در کرج تمامی نیازهای درمانی و زیبایی شما را برای دندان هایتان برطرف می کند. 

فرم آنلاین تماس

جهت دریافت وقت مشاوره یا ویزیت و ارائه طرح درمان خدمات تخصصی دندانپزشکی با ما در تماس باشید.

"(اجباری*)" indicates required fields